tiistai 7. elokuuta 2012

Knorr-taikatemppu

Töllössä on se mainos kun Knorr-kokki levittää lihaliemikuutiota pihvin päälle. Siippaisveli testasi temppua kaapista löytyvillä liemikuutioilla (liha, yrtti, sieni). Jokeriksi ostettiin amerikkalaista bbq-suolamausteseosta. Viidennen pihvin Siippainen maustoi vain suolalla ja pippurilla.

Liha- ja yrttikuutioilla hierotuista pihveistä tuli vaarallisen hyviä. Luulen, että moni haluaisi naudan grillipihviinsä juuri tällaisen täyteläisen ja voimakkaan maun jos vain kehtaisi.  

Vaikka pienen pihvin päällä oli vain nokare liemikuutiota, peitti maustaminen nopeasti lihan oman maun. Juuri siksi temppu on omiaan tyhjiöpakatulle tuontilihalle, jonka maku on usein tunkkainen.  Siippaisveljellä oli nyt pannulla suomalaista mureaa uffia, joten pelkästään suolalla ja pippurilla maustettu pihvi taisi olla tämän kisan voittaja.


Tässäkin hommassa tuli siippaisteltua sen verran, että noiden kuutioiden hierominen pihvin pintaan oli aika vaikeaa. Varsinkin sienikuutio jäi isoiksi "makupommeiksi". Tämän vuoksi paistoin pihvit voissa, että maut leviäisivät.  
Olisi kuitenkin kannattanut katsoa se typerä mainos uudelleen. Ukkohan helpottaa hommaa kaatamalla kuution päälle öljyä ja tekee tällä tavalla tasaisen tahnan. Taikuutta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti