![]() |
Uuni siippaisteli toisen puolen kypsemmäksi. |
7 dl kevytmaitoamaitoa
150 g bulgarianjogurttia
1/2 pss kuivahiivaa
1 1/2 tl suolaa
3 dl tattarijauhoja
1 dl vehnäjauhoja
3 kananmunaa
3/4 dl auringonkukkaöljyä
- Sekoita muut ainekset paitsi muna ja öljy. Viskaa taikinakulho lämpimään veteen, peitä rievulla ja anna hikoilla vaikka pari tuntia. Pääasia, että kunhan kuplii kunnolla.
- Sotke sekaan kananmunat ja öljy, pannari uniin ja homma himaan. Leikkaa neliöiksi tai ämpyröiksi.
- Jos blinejä jää yli, niitä kannattaa lämmittää seuraavana aamuna uunissa, jolloin pinta rapeutuu entisestään.
![]() |
Tattarin pitää maistua! |
![]() |
Näillä mennään. Mätiä, mustapippuria ja smetanaa. |
Blinien kanssa tarjottiin valmista sienisalaattia, suolakurkkua, punasipulia, smetanaa, mautonta lidlin siianmätiä, avokadoa, mustapippuria ja lapselle omenahilloa.
Nam, näyttää hyvältä!
VastaaPoistaBlinit on parhaita!
VastaaPoistaMeillä blineihibn maukasta Höytiäisen kalan mätiä!
VastaaPoista