perjantai 17. elokuuta 2012

Mielikuvituksen varaan

Kerron nyt, miksi Siippaistia-blogi perustettiin. No kun ei tykätty lukea muiden ihmisten tillitöllityksiä, niin omat aina parempia.

Tottahan me Siippaiset olimme omasta blogista ja sen käytännöllisistä asioista sen verran ylpeitä, että blogia piti mainostaa ympäri internetiä.

Sillä reissulla vastaan tuli esim tää Chiclingwau!-blogi, jonka kirjoittaja julkaisi tällä viikolla ruokakirjan nimeltä Safkaa. Kannattaa käydä kirjakaupassa kokeilemassa ja haistelemassa. Paksu kansi on jo niin vangitseva, että kirjaan voi jäädä koukkuun.Safkaa-kirjasta otettiin pikakokeiluun Avokadopasta, joka tuntui muuhun kirjaan verrattuna uudenlaiselta ja yllättävältä. Nopeita reseptejä olisi ollut muitakin.

Oliko riittävän hyvän oliiviöljyn puute, tarpeeksi napakan chilin passaaminen vai olisiko reseptissä sittenkin pitänyt olla paahdettuja pinjansiemeniä. Niitä mietittiin ruokapöydän ääressä, kun pään tajunta ei  räjähtänyt vaikka kirja lupasi.

Jotain sellaista täyteläisessä annoksessa kuitenkin oli, että sitä tullaan kokeilemaan niin pitkään, kunnes maku on omastakin mielestä täydellinen.
Reseptiä en kerro. Hakekaa kaupasta.

Siippaistelemisiin!

Edit 19. elokuuta: Pinjansiemenien lisääminen kannatti! Täydellistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti