perjantai 19. huhtikuuta 2013

Flow-artisteja ei ole olemassa

Nuorena isoveljenä olin hullu edelläkävijä ja himohipsteri.  2000-luvun alku sujahti siinä, että söin sushia Flow-festareilla. Kyllästyin hommaan siinä vaiheessa, kun en tunnistanut enää yhtään bändiä nimeltä ja kaverit alkoicat käydä samoissa kinkereissä. Ja hitto se ruokatarjontakin meni yli. Ensin ihailtiin, miten siistiä kun tarjolla on fiinejä vaihtoehtoja makkaraperunoille. Nyt tekisi  mieli lähinnä porilaista jäähallilihistä.


Tänään sähköpostiin pamahti taas tiedote Flow-festariin uusista bändeistä. Luulen, että tiedottaja on keksinyt ne päästään.

"Flow Festivalin ohjelmistoon liittyy joukko kansainvälisiä ja kotimaisia nimiä. Lisäyksiä ovat muun muassa 2000-luvun elektorisen musiikin edelläkävijöihin kuuluvien Apparatin ja Modeselektorin yhteisprojekti Moderat, energista ja kimaltelevaa lämpöä hehkuva torontolainen elektrokokoonpano Austra sekä juurevan amerikkalaisen rockin kulmakiveksi kohonnut Woods."

Yritin olla itse yhtä nokkela ja keksin pari bändiä työpöydälläni olevista lappusista.

"Festarikesä kuumenee! Ohjelmisto täydentyy, kun Suurten järvien (GREAT LAKES!) alueelta buukattiin berliinisoundia folkiin yhdistävä Cabin Fever ja Pää Kiin japanilainen cover-bändi Rotten Style. Newyorkilainen Birthday Party fiilistelee kesää 2008 vaisulla retroelektrollaan. One-Two-Four tekee temput chileläisittäin. Muita buukattuja nimiä ovat  Arctic Storm, Timothy Jordan ja Ninicus." 

Lue Isoveljen festariraportti kesän 2005 Flow'sta. Eeppistä matskua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti