keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Onko Isoveli aito Siippainen - korjasi sähkölaitteen itse!HISTORIALLINEN PÄIVITYS, 

JOSSA ISOVELI EI JUURI TUMPELOI


Isoveljellä ja Pikkusiskolla oli 2000-luvun alussa kannettavat minidisc-soittimet.  Ipodiin Isoveli vaihtoi vasta 2005 kun MD meni rikki. Aika moni muukin laite on mennyt rikki. Niitä on yritetty korjata surkealla lopputuloksella. Kunnes tapahtui käänne.

Isoveli on innoissaan uusista laitteista. Jostain pitäisi saada vielä Sonyn hopeinen vahvistin.
Hetki sitten Isoveli kiinnostui vanhasta tekniikasta. Jos 2000-luvun alun tekniikka on ehjää vuonna 2014, on se varmasti kestävämpää ja parempaa kuin uusi.

Isoveli osti Huutonetistä kannettavan MD-soittimen, johon on hauska nauhoitella Järviradion parhaita ohjelmia.  Seuraavaksi piti ostaa stereoiden MD-dekki Saksan Ebay -huutokaupasta. Valitettavasti Isoveli vähän Siippaisteli, eikä tajunnut saksan kielisestä selosteesta, että laitteen lukupää on rikki.
Isoveli on kuitenkin reilu tyyppi ja maksoi laskun, suolaiset postikulut ja jäi odottelemaan. Ehkä sen saisi korjattua, Veikka ajatteli. Odottelun aikana  Isoveli osti korjaussarjan eli asennusolutta, topsipuikkoja ja kellosepän talttasarjan. Mitään näistä ei kuitenkaan tarvittu, kun rikkinäinen laite lopulta saapui Pihtiputaalle.  Yksi venäläinen puhallus laitteen sisälle ja musiikki alkoi soida kuin olisi vuosi 1999.

Topsit ja meisselit olivat tällä kertaa turhia.

Loppuherkkuna Bomfunk-musiikkivideo, jossa pysäytellään ihmisiä uskomattomalla Sony Minidiscillä.

1 kommentti:

  1. Liittyyks tää uusi taustaväri kans aiheeseen: paluu vuoteen 1999? mahtavaa Aapo, ihanaa, kun kerrankin sua lykästi!

    VastaaPoista