keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Sairaslomalaisen sadonkorjuukeitto

Pikkusisko ei ole juuri sairastellut viiteen vuoteen, joten kun kurkkuköhä viimein iski, niin olo on kuin trukin alle jääneellä. Kun pari päivää malttaa hiihtää kotona villasukat varpaissa ja teemuki kädessä, niin eiköhän täältä vilttien alta kuoriudu entistä ehompi siippaistelija.

Koska en taudiltani päässyt kömpimään keittötä pidemmälle, oli päivän lounas loihdittava jääkaapin antimista. Tarjolla oli neljä porkkanaa, kourallinen pihtiputaalaisia itsenostamiani perunoita ja paketti fetajuustoa. Aidolla siippaisteluluovuudella näistä aineksista syntyy soppa kuin soppa.  Sen lisäksi muistin kurkata, miltä parvekesatoni näyttää, ja maustoin soppani hitusen jo rupsahtaneilla persillijalla ja basilikalla.


Parvekeviljelyn sadonkorjuuaika, sanon minä! 

Keittoon tuli:
Porkkanaa, perunaa, valkosipulia, fetajuustoa, basilikaa, persilijaa, suolaa ja loraus maitoa. Sotketaan kaikki sauvasekoittajalla sosekeitoksi ja nautitaan keittolautaselta mieluiten lusikalla.Yummy!

2 kommenttia:

  1. Tarttis varmaan päälääkärissä käydä ku eka lukasee aapon ikivanhat sivut ja nauraa edelleen katketakseen ja sit pitää tulla täältä viel lueskeleen tuoreimmat. Mikähän mua vaivaa. T: pinisjasalmari

    VastaaPoista
  2. On myös empiirisesti meinattu tutkia, miten SiipPaistelujen lukeminen vaikuttaa ennaltaehkäisevästi mielenterveyspalveluiden käyttöasteen tukkeutumiseen.

    VastaaPoista