maanantai 28. syyskuuta 2015

Epäonnistuiko kakku? Friteeraa siitä kiinalainen jälkkäri

Tänä aamuna paljastui, että Isoveljen siippaistelema kesäkurpitsakakku oli raaka. Facebokissa ehdotettiin että Isoveli voisi grillata kaakun kypsemmäksi. Toinen ehdotus (Isoveljen oma) oli friteeraus.

Siippaistia-blogi päätyi tiukan valinnan jälkeen friteeraamaan kakun. Se oli helppoa. Ensin kakusta leikattiin kaunis pala, jonka jälkeen se pyöritettiin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa.   Leivitetty kakku upotettiin kuumaan rasvaan pariksi minuutiksi. Rapeakuorinen herkku tarjottiin marjojen, jäätelön ja hillon kera.

Lopputulos menisi läpi missä tahansa kiinalaisessa ravintolassa. Ainakin jos kakkua olisi vähemmän ja jäätelöä enemmän.


"Sanotaanko näin, etten tämän takia jättäisi kakkua tahallani raa'aksi."

1 kommentti:

  1. Japanialainen kokki28. syyskuuta 2015 klo 13.58

    oletteko kokeilleet tätä? http://www.herkkusuu.fi/vaihtoehto-haravoinnille-uppopaistetut-vaahteranlehdet/

    VastaaPoista