keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Mäkki boikottiin




Kärkeen myönnetään, että olen ollut koukussa McDonaldsiin ja erityisesti sen El Maco jr. -hampurilaisiin, herkullisiin lisukesalaatteihin ja täydellisiin kertakäyttöaseisiin. Saatoin käydä syömässä el makusen aterian vain sen vuoksin, että saisin mukaani kertakäyttöhaarukan ja veitsen (ne voi pestä ja käyttää myöhemmin esim toimistolounaalla).


Irvokkaalle käytökselleni tuli kuitenkin tämän viikon tiistaina stoppi, kun Helsingin Sokoksen Mäkkärissä tilasin aamupalaksi tutun menun "elmakunen ja perhekortilla kahvi, kiitos".

Ollutpa el makusia valmiina. Puutteen huomasin itsekin, mutta päivä rävähti tärviölle kun sain kuulla, että perhekortilla saa ilmaisen kahvin vasta kun ostaa kokonaisen aterian.
Eihän siinä midist. Mäkki vaan boikottiin, jos ei perhekortilla enää ilmaista kahvia saa. Ennen sumpin maistuvaa Brazil-kahvia sai yli 2 euron ostoksesta. Eli jos osti esim kaksi kahvia, kolmannen sai samaan shychyssyyn ilmaiseksi. Tätäkin tuli tehtyä. Tunnustetaan sekin.

Vaikea tästä tilanteesta on nyt nousta, kun tuota tarjousta tuli käytettyä myös siihen, että tilasin "kahvin jossa on lähinnä maitoa". Niin sehän meni melkein virvoitusjuomasta, jota ei tällöin tarvinnut tilata erikseen ja rahaa säästy taas lisää.

Sirkan mielestä nyt on reklamaation paikka!


Hyvässä tarinassa pitää olla aina kaikista suurin salaisuus, ja nyt kaikista suurin salaisuus on se, että vilpillisin keinoin hankin perheelleni McDonald's-perhekortit. Ei ollut meillä vielä vaimoni lasta silloin, joka oli tuon kortin ehto. Kissamme Sirkan nimellä kortit meille tilasin tuossa nelisen vuotta sitten.

Olin kuitenkin kaukaa viisas ja olin arponut Sirkan syntymäpäiväksi auringonnousun, joka sattui olemaan hyvin lähellä lapsemme syntymäpäivää. Sinä aamuna kun tulin isänä synnytysosastolta kotiin, oli postimiespate tuonut McDonaldsilta kirjeen kotiimme, jossa luvattiin syntymäpäivän kunniaksi ilmainen Happy Meal -ateria. Näin toimii vain todellinen perheravintola.




Mäkki on kuitenkin boikotissa siihen asti kunnes McRösti palaa valikoimiin. Keskeltä katkaistun perhekortin lähetän puolustusministeri Stefan Wallinille, mikäli huomenna vielä virassa on.

Siippaistelemisiin!

-MCIV

4 kommenttia:

  1. Itsehän odottelen taikametsän pirtelöä aina vaan...

    VastaaPoista
  2. Itsekin pidän kovasti El Macoista ja Sirkasta kanssa. Kiva blogi!

    VastaaPoista
  3. Oon täs miettinyt sellasta, et tulikohan Sirkasta siks niin vajokki, kun siitä ristittiin perhekortin vuoksi Siippainen...

    VastaaPoista
  4. Mut onneks vanhat kunnon dipit on jo bäkis mäkis! Step by step... uuu beibe.

    VastaaPoista