tiistai 27. maaliskuuta 2012

Siippainen sigin sogin segassa

Siippaisilla oli ankea lapsuus, eikä konsolipelejä hankittu. Mutta silloin kun puuleluilla leikkimiseltään ennättivät, pelasivat Siippaiset PC-tietokoneellaan Simcityä, Spurguäxää tai tuhersivat "kuva.bat"-nimisellä piirustusohjelmalla. Pääsipä koneen modeemilla "purkkeihinkin".

Traumoista selvitäkseen aikuinen Siippainen hankki 16-bitin Sega Megadrive -konsolin ja siihen pelejä kuten NHL 95 ja Sonic The Hedgehog.

Valitettavasti Megadriven kuva ja ääni siirtyvät televisioon antennipiuhalla, joka on herkkä häiriöille. Onneksi Siippainen kuuli huhun, että huuto.netistä ostettavalla AV-johdolla nuo ongelmat poistuisivat.

Päin vastoin. Siitä ne ongelmat vasta alkoivat. Voisiko joku auttaa? En saa kuvaa näkymään tai ääntä kuulumaan. Miten päin nämä johdot pitäisi laittaa? Kannattaisiko varmuuden vuoksi ostaa vielä ylimääräinen satsi eri värisiä letkuja?
















"Miksi mennä muuttamaan jotain sellaista, joka hädin tuskin kuitenkin toimisi?" -jälkiviisas

Siippaistelemisiin!


- Se8 Siippainen

Ps. Kuinkas sitten kävikään...jännittävä tarina sai jatkoa!

1 kommentti:

  1. Pikkusisko-Siippainen27. maaliskuuta 2012 klo 22.02

    Pikkusisko-Siippaiselle tuli ihan mieleen kultainen lapsuus, kun sai kuunnella c-kasetilta neon kakkosta ja syyä popcornia... Ollaankohan me kuitenkaan samasta perheestä? Möttösten suvusta tulossa tarinaa tuonnempana...

    VastaaPoista