sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Siippaisten askartelunurkka



Joskus voi käydä niinkin, että suurimman askarteluvimman yllättäessä kodin kirstusta ei löydy kaikkia tarvittavia välineitä tahi ihania tykötarpeita. Silloin kutsutaan apuun Sankari-Siippainen kätevine käsineen.

Näin teet Tosi-Siippaisen vitsan. Helppo ohje, joka ei vaadi juuri kärsivällisyyttä tai tarkkuuta saati saksia, teippiä tai askartelulankaa.
- Hae pajunoksa kurapuron liepeiltä. Revi Kinder-munasta saadun leijan nylon-roippeet pitkiksi suikaleiksi, jotka voi solmia oksan varteen. Virvo ja kerää palkka.




-Virvon varvon siippaiseksi - sutjakaksi ja sanavalmiiksi.


ps. Kävi sitten sekin, että kävimme tänään palmusunnuntaina ortodoksikirkossa. Valitettavasti mukanamme oli myös kuvassa oleva vitsa. Ortodoksiperinteeseenhän kuuluu, että pääsiäisvitsoihin nähdään enemmän vaivaa kuin hifikaiuttimen valmistukseen.
Kirkon ovella olikin vastassa lauma lapsia, jotka varmasti huomasivat siippaismaisen räpellyksen. Päättivät ehkä, että asialle on tehtävä jotain ja itäiseen virpomaperinteeseen nojaten piiskasivat meidät huolella ennen kuin hoosiannaakaan ehdimme sanoa.
Samalla he lahjoittivat meidän syliimme ovelasti niin monta vitsaa, että oma piiskamme ei enää näkynyt tunnelmaa pilaavasti. Olo oli kuin Hawaijille saapuessa lei kaulassa. Piiskauksen jälkeen tyrmäännyttiin suitsukkeen savusta. Siunattu olohan siitä ja jienoa oli!




Tehtävänurkka: Laa-Laa on hukannut SiippaisVitsan. Löydätkö sen hienompien joukosta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti