Isoveljellä on kuulema tiedossa maailman parhaan pinaattilasagnen ohje. Pikkusisko teki sunnuntaina ihan kamalasti mieli lasagnea ja eikun soittoa Jyväskylään, mutta voih. Isoveli nukkui 4 tunnin päikkäreitä ja siskon nälkä kasvoi niin kovaksi, että piti ryhtyä soveltamaan itse. Kannatti, tuli yllätyksellisen hyvää herkkua:
Sunnuntailaiskottelijan yhden kastikkeen pinaattilasagne:
500 g nauta-sika jauhelihaa
Purkki tomaattimurskaa + huuhdotaan purkki vedellä ( eli n. 2 dl vettä)
Punasipuli
Valkosipuli-yrttimaustekuutio
Pussi pakastepinaattia
Pieni kesäkurpitsa kuutioiksi pilkottuna
Aurinkokuivattuja tomaatteja
Lopuksi lisätään:
Purkki kermaviiliä
200 g juustoraastetta
Jonkin verran maitoa tai muuta nestettä
Mustapippuria
Ladotaan lasagnevuokaan vuorotellen pinaattilasagnelevyjen kanssa. Paistellaan parissa sadassa asteessa 45 min. Nautitaan niin paljon, että napa paukkuu!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti