sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Suurempi kuin Siippainen

Siippaitstelijat ovat aikaisemmin kovasti kehuskelleet Amerikan valloituksellaan n. 26 vuotta sitten. Isoveljelle matkan kohokohta taisi olla uutinen, ettei Amerikasta koskaan lopu sosasola. Pikkusiskon aivot eivat olleet viela niin kehittyneet, etta retkesta olisi kauheasti muistikuvia jaanyt. Voin kuitenkin tuudittua siihen uskoon, etta mullekin annettiin maistiaiset tuosta ihmejuomasta.

Nyt Pikkusisko on saanut  uuden mielettoman tilaisuuden paasta ihmettelemaan Amerikan maailman mullistuksia. Kuukauden mittaisen matkan tavoitteena on paitsi oppia ammatillisesti jotain ja parjata paremmin lontoon murteella myos tutustua siihen tosiasiaan, miksi ihminenkin taalla on niin paljon suurempi.

Ja onhan se, kun painonvartioissa ei nakojaan opeteta, etta Sulkaapirtelo ei ole ruokajuoma. Siippaisten perheessa saatiin suklaata vain jouluisin. Kylla taalla muutakin ihmeteltavaa riittaa ja ajattelinkin koota amerikkalisten suurimmista megamokista koosteen myohemmin...kurkataan ensin siihen, mika oli Pikkusisko Siippaistelijan suurin uhkakuva.

Tiedattehan, etta amerikkalaisilla on tapana vuorata koko asunto valkoisella nurmikentan paksuisella kokolattiamatolla. Luokaapa verkkokalvoillenne kuva siita, kun matolle kaatuu suklaapirtelo poikineen. Niin saattaa kayda, jos kasi on liukas hiesta ja aurinkorasvasta ja on kauhea kiire maistaa herkkua. Vaan kuinkas sitten kavikaan? Helpotuksen huokaus kuului varmasti sinne kotisuomeenkin saakka, kun paljastui, ettei ainakaan ensimmaisella isantaperheella ollut laisinkaan kokolattiamattoja. God bless Ameerika ja kiitos sisustussuunnittelijalle. Vaan koitetaanpa kuitenkin nuolaista ennekuin tipahtaa. Kavimme nimittain eilen  vahan rikkaampien ihmisten luona illallisella. Yhtalona valkoinen kokolattiamatto ja punaviinilasi.. parempi sulkea silmat. Silloin ei varmimmin mitaan pahaa tapahdu.

ps. turvauduin varuilta illan aikana oluen maisteluun.

Pikkusisko tapasi Anaheim Ducksien Teemu Selanteen ja toi isoveikalle terveisina aidon NHL-kiekon.Nimmarin luovuttamista han viela harkitsee. 





2 kommenttia:

  1. Kiitti Pikkusisko! Mahtavaa KIITOS!

    VastaaPoista
  2. Pikkusisko näköjään siippaisteli tänkin homman. Luovutti nimmarin isoveikalle, mutta kiekko lojuu edelleen eteisen kaapissa...

    VastaaPoista