torstai 23. tammikuuta 2014

Luukku 24: mikä meni pieleen?

Kuka käskee, että joulukalenterin viimeinen luukku pitää avata juuri joulukuun 24. päivä? Siippaiset eivät myönnä, että laiskuus iski kesken kinkun syönnin vaan väittävät kivenkovaa, että myös tammikuun 24. on ihan sopiva ajankohta kurkistella Elman vaatekriisin uumeniin.


Kerrataanpa, mitä joulukuussa tapahtui. Luulisin, että aika moni on unohtanut.

Pikkusiskolla ja Isoveljellä oli vuoropäivin vastuu ilahduttaa tonttu torvista ja kavereita avaamalla joulukalenterin luukku. Onnistuttiin melko hyvin - vuorojen on pakko olla mennyt jossain vaiheessa sekaisin, koska jos pikkusisko kirjoittaa päivänä numero 1, niin sehän on tasan yhtä vähän parillinen luku kuin 24 on pariton. Mutta sehän on tunnustettu tosiasia, että Pikkusiskolla on onneton matikkapää.

Pikkusiskolla ja Isoveljellä oli eri teemat. Pikkusisko leperteli rakkaan karvapallonsa seikkailuista. Tarkoituksena oli saada joulukuun aikana neulottua Elmalle katu-uskottava villatakki. Tässä onnistuttiin, mutta koska neule unohtui joululomareissulla kotiin, ei siitä saatu kuvaa. Pikkusisko yritti kompensoida tilannetta neulomalla vikkelästi uuden villapuseron. Voin kertoa, että kesken on edelleen! Isoveli puolestaan pohti pähkinän suurempaa merkitystä Siippaisten elämässä. Lopputulos oli ehkä, että elämä pähkinänkokoisten aivojen kanssa ei aina ole yksinkertaista. Huomasitteko muuten Pikkusiskon ovelan pähkinäiset teemaan sopivat otsikot?

Kommentteja kerättiin kaksi kappaletta. Toinen oli Isoveljen kirjoittama, toinen yhden aktiivisimman lukijamme kommentti - kiva kun villasukat, jotka n. 1,5 vuotta sitte lupasin postittaa, tulivat perille! (Kannattaa osallistua meidän kilpailuihin - saa tavallaan kaksi yllätystä, kun ensin riemuitsee voitosta ja sitten riemuitsee, kun joskus saa voiton perille!) Olemme onnellisia molemmista kommenteista - tarkoittahan se sitä, että joku on lukenut tekstin ehkä loppuun!

Katsojia viime kuussa kävi 509 kappaletta. Aika surkea saalis. Ei siitä sen enempää.

Mutta entä se viimeinen luukku?

Pikkusisko totesi, että neulominen on joskus aika hidasta ja keksi, että ompelukoneella vaatekappaleen saattaa saada valmiiksi jopa vartissa - aita on matalin siellä, missä Pikkusisko hyppii! Löysin näppärät kaavat täältä ja hyödynsin paria työpaikan muuttosiivouksissa takavarikoimaani mainospaitaa.

Tadaa- Elmerin hiihtokoulu voi alkaa!


6 kommenttia:

 1. Saako tästä kommentista kans villasukat? :D Toimitusaika 2 vko?

  VastaaPoista
 2. Hahaa, kyllä kelpais tuollainen verkka-asu :D Mitäs Elma itse siitä tykkää?

  VastaaPoista
 3. Elma ei ole moksiskaan, ylpeenä kantaa. Ihme juttu! Pitää vielä tehdä samanlainen fleecestä. Elman turkki voi tosin mennä vinkeän sähköiseksi siitä... No näyttääpä asialliselta siippaistelumeiningiltä ;)

  VastaaPoista
 4. Supersankarikoira! :D
  -Paula
  PS. Ihanaa, että olikin vielä mahkut kommentoida, omissa joulukiireissä aina unohtui, vaikka luinkin kaikki :P

  VastaaPoista
 5. No sepä Se, viitta vain puuttuu :)

  VastaaPoista