lauantai 21. helmikuuta 2015

Leikkaa haju pois


Pissasiko koira patjalle? Olet ehkä onnistunut siippaistelemaan koiran sisäsiistiksi kasvattamisessa? Tuttu juttu meikäläiselle ja itseä on helppoa syyttää, mutta tähän tarinaan liittyy pari muutakin vain Siippaiselle ominaista piirrettä. Nyt tarkkana.

Siippaiselle on ihan tyypillistä, että sotkua syntyy ja sehän kertoo vain eletystä elämästä. MUTTA, fiksumpi keskittyisi hankkimaan silloin pestäviä tai helposti puhtaanapidettäviä materiaaleja. Ei esim Ikean halvinta patjaa, jonka päällyksen kyllä saa irti, mutta sitä ei saa pestä. Ei edes käsin.

Ei ole Elman vika, että sitä saattaa joskus pissattaa ja mikäs sen mukavampi paikka päästellä kuin lattialle unohtunut patja. Huokoinen pinnoite imaisee lorottelut kätevästi talteen myöhempää nuuskuttelua varten. Oma pissa paras pissa, sanoo Elma ja virnuilee otsatukkansa alta.

Pikkusisko on näitä keissejä vatten hankkinut eläinkaupasta vahvinta mahdollista proteiinit hajoittavaa myrkkyä vaan tällä kertaa taistelu hajua vastaan koki karvaan kohtalon. Hajun äklöttävyys, jos mahdollista, tuplaantui. Huokoinen pinta ei suinkaan poistanut hajua vaan haisee nyt sekä myrkylle, että pissalle. Awesome!

Yhden unettoman yön jälkeen Pikkusisko kaivoi kaapista sakset ja leikkasi hajun pois. Nyt on patjan suojuksessa reikä ja Elmalle huudetaan vastaavasta virheestä EIKÄ! Joku onni onnettomuudessa nimittäin sattui,  haju ei tarttunut itse patjaan ja taas voidaan kutsua vieraita yökylään! 
Puolustukseni huonosta patjavallinnasta voin sanoa, että en suinkaan itse ostanut tätä Ikean valikoimasta, vaan kysessä on Facebook-kirpputorilöytö. Pikkusiskolla on muuten jemmassa pari nasevaa tarinaa yyvee aavee - maailmasta, stay tuned! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti