tiistai 10. helmikuuta 2015

Muistitko lukea pikkupräntin?

Tänää aurinko paistoin pilvettömältä taivaalta. Lupaus keväästä, vaikka talvi on tuskin vielä edes alkanut. Ja toisaalta, kuukauden päästä huidellaan jo maaliskuun puoltaväliä. Silloin Siippaisten sisarusparven perinteikkäässä joulukalenterista on ennättänyt vierähtää jo melkein kaksi kuukautta.

Muistaako joku, mitä joulukalenterin alalaidassa pienellä kursivoidulla präntillä luvattiin? Siippainen muistaa, Siippainen ei koskaa unohda lupauksiaan. Siellä luvattiin palkita yksi kommentoija siippaismaisen yllättävällä palkinnolla.

Arvonta on suoritettu ja palkintokin jo useita viikkoja sitten luovutettu saajalleen. Ennätysmäisten nopeaa toimintaa! Johanna varmaan muistaa, miten kauan varpaat saivat palella, kun odotteli voittamiaan villasukkia...niistä ajoista on petrattu.

Palkintojen laadussa sen sijaan ei. Voittaja sai liian pienet, epämuodostuneet ja muutekin eripariset lapaset. Mutta aidolla rakkaudella valmistetut. Edellisten lapasten neulomisesta on muuten varmaan ennättänyt vierähtää ainakin 10 vuotta, joten aika ylpeä olen ! Joululoman laatupuuhastelua parhaillaan.

Ja kuka ne sitten voitti? Tietysti rakas TätiSiippainen, joka jätti ennätyismäisen paljon kommentteja ja siten maksimoi voittomahdollisuutensa. Ps. Täti täyttää tänään vuosia. Onnea tuplasti! <3


T. Pikkusisko Siippainen


4 kommenttia:

 1. Kiitos, ne eivät ole liian pienet, kiristävät vain mukavasti peukkujen kohdilta eli siippaisen hyvät tumput! t. TätiSiippainen

  VastaaPoista
 2. Hyvä syyttää tumppua, kun on peukalo keskellä kämmentä!

  VastaaPoista
 3. Ensi vuonna joulukalenteriin Siippaisten käsityökoulu? Niitä villasukkia muuten kannatti odottaa, edelleen lämmittävät varpaitani jokaikinen yö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi mikä idea, pitää koittaa vielä ujuttaa jollekin päivälle!

   Poista