keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Siippaisella on karismaa tähänkin hommaan

Isoveljelle kävi tänään hauska juttu, josta raportoitiin aiemmin jo Facebookin Pihtipudas-ryhmässä.


"Sain iltapäivällä yllättävän puhelun Helsingistä, jossa kyseltiin Sibelius-lukion salin suurinta sallittua ihmismäärää. Ajattelin, että soittaja tarkoittaa Putaanvirran salin kapasiteettia, koska Sibelius-lukio tulee tänne esiintymään marraskuun lopulla. 

Selvittelimme puhelimessa oikeaa vastausta ja paloturvallisuuteen liittyvien määräysten ja lakien tärkeyttä. Oli outoa, miten vaikeaa täsmällisen tiedon löytyminen on ollut. Lopulta kehotin soittamaan joko kunnan vaihteeseen tai paloasemalle. Osaisivat varmasti auttaa. 

Arvelin, että Putaanvirran sali taitaa nyt todella tulla täyteen ja kerroin, että konserttia odotellaan täällä innostuneena. Puhelun jälkeen aloin muistella viime vuoden konsertin huippuhetkiä. Haaveilut loppuivat tekstiviestin piippaukseen. Siinä kerrottiin, ettei äskeisen puhelun asia koskenut lainkaan Pihtipudasta, vaan minua luultiin Helsingin kaupungin tilakeskuksen isännöitsijäksi. Olisi mulla karismaa siihenkin hommaan.

Mutta jos joku on varmaa, niin se on aivan varmaa, että Sibelius-lukion Joulushow vierailee Putaanvirran salissa sunnuntaina 29.11. kello 17.

Kuuluuko Sibelius-lukion Pihtiputaan konsertti jo monen perheen perinteisiin? Mitä muistoja on jäänyt parhaiten mieleen?"

Isoveljen nimi on päätynyt Joulushow'n mainokseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti