sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Vuoden 2015 uudet ja parhaat joululevyt


Miltä joulunvietto tuntuisi, jos ei kuulisi mitään?

Isoveli keräsi vuonna 2015 ilmestyneet joululevyt yhteen Spotify-listaan. Jokaiselta levyltä valittiin mukaan yksi suosikkikappale. Joukossa on tuttuja laulu, tuoreita sovituksia ja kokonaan uusia biisejä.
Tänä vuonna joululevyn levyttivät muun muassa Diandra, Katri Helena, Anna Eriksson ja Neljänsuoran Antti Ketonen. Raskasta joulua eteni viidenteen suomenkieliseen osaan. Tällä kertaa hevi-Ari ja kumppanit tunnelmoivat akustisesti.

Kansainvälisistä tähdistä levyn julkaisu Kylie Minogue. Hän laulaa dueton Frank Sinatran kanssa. LeAnn Rimesin Today is Christmas on countrylaulajan toinen joululevy peräkkäisenä vuotena.  The Brian Setzer Orchestran Rockin' Rudolph taitaa olla rockabillyryhmän kuudes joululevy 2000-luvulla.

Siippaisten listan erikoisuuksia ovat drag-artistien joululevyt. Niitä on kaksi: RuPaulin Slay Belles ja Christmas Queensien kokoelma, jossa puuroa hämmentää muun muassa Anal Thunderfuck.

Suomalaisilta a cappella -ryhmiltä ei ole tiettävästi tullut tänä jouluna levyä. Tilanne paikataan tuontitavaralla. A Maccabeats laulaa juutalaisia joululauluja. Vocal Point on kova nimi Utahin hengellisissä piireissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti