perjantai 20. joulukuuta 2013

20.Luukku: Muotina Mukavuudenhaluisuus

Pikkusisko Siippainen saa töissä kuittailua tyylistä. Tähän asti on totuttu, että meikäläinen hiihtää töissä villasukat jalassa, mutta nyt loskakelien litistessä neiti Siippaisen jaloissa ei lotise märät sukat vaan Vikingin vaelluskengät tai Salomonin goretex-lenkkarit . Näyttäähän se siltä,että ois ratsastustunnille menossa vaan eipä paljoo varpaitakaan palella.

Elmalle mukavuudenhaluinen ulkopukeutuminen on tuottanut haasteita eikä karvakuono ihan hoksaa, että sisälle ois varmaan tuhatkertaa kivempi tulla, jos ei olisi jalkakarvat kainaloita myöten kuraliejussa. "Jos puet päälleni kurahaalarin, kakkaan heti sisälle" se sanoo.

Elma kulkeekin muodin kanssa ihan omia latujaan. Tällä hetkellä vaikutteita otetaan 90-luvulta ja permis kasvaa kivasti silmien peitoksi.  Selkään on kasvatettu sellainen reuhka, että kunhan ei paukkupakkaset jouluna ois, niin kyllä tämä koira kestää! 

Elma on viihdyttänyt pitkin syksyä toimistokoirana niin pukumiehiä kuin ruokalan tätejä. Kaverina riehuu muutamaa kuukautta vanhempi Nala. Koirat kiittävät viimeisen työpäivän kunniaksi kuluneesta vuodesta ja näyttävät lomaluukkia. Elmalle ei ole tosin vielä kerrottu, että puoli viideksi mennään kasvattajan luo kylään moikkaa siskoa ja veikkaa... ja trimmiin.

Sunnuntaina voin paljastaa, millaiseen juhlakuntoon karvaturri laitettiin. 
Ja se neuleprojekti...deadline häämöttää, mutta ei toistaiseksi raportoitavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti