sunnuntai 10. toukokuuta 2015

B niinkuin Banaani

Kätevä kokonaisuus tuo banaani - helppo ja monipuolinen välipala ja raaka-aine, josta tekaisee mm maailman parhaat banaaniletut ja täyteläisen nokkosenmaun peittävän pohjan smoothielle.
Kätevä on myös banaanin luonnollinen pakkaus. Ekologinen materiaali, joka on helppo heittää eväsreppuun. Tosin on Siippaistelijalle joskus saattanut käydä niin, että pakkaus sisältöinen ja ilmankin on jäänyt laukkuun tai autonpenkin alle. Keskivertoihmiselle niin ei kuitenkaan käy, joten älkää huoliko, kyllä kuoret aina vähän pauketta kestää ja hajamielisyydettömät ihmiset eivät unohtele tyhjiä kuoria autoon. Sitä olen kyllä aina miettinyt, että miksi ihmiset laittavat banaanitertun pussiin kaupassa. Itse en koskaan laita - pitäisikö? Miksi?
Meillä on aina banaaneja! Taustalla Pikkusiskon taulu vuodelta 2013, Hervannan aamuaurinko.

Superkätevä on myös 18,14 kg kantava laatikko, jossa banaanit tuodaan kauppaan. Kelpaa ihan mihin vain kantamista ja säilytystä vaativaan ratkaisuun. Harvalla kaupalla on tiloja säilyttää laatikoita, joten tarkkana saa olla, mikäli mielii omakseen. Haku pitää optimoida banaanikauppiaan kuskauspäivään ja hetki kuorman purkaukseen. Lidlissä banaanit ovat keskiveroa halvempia ja kulutus siksi keskivertoa kovempaa, joten banaanilaatikoitakin on tyrkyllä keskivertoa useammin. (Tilastotieto perustuu Pikkusiskon omiin havantoihin, ei faktatietoihin). 

Ei ollut tässä kiireessä ja hässäkässä aikaa eikä halua sumplia menoja Lidliin, joten turvauduin jälleen Facebookkirppisvillitykseeni. Toisen roska on toisen aarre! Nyt on olkkarin nurkassa odottamassa kattoon asti korkea banaanilaatikkokeko.. Sillä asiahan on niin, että ME MUUTETAAN!
Reilunkaupan banaanilaatikko, koki Facebookkirppiksellä reilun kaupan hetken.


Muutaman vuoden haaveissa, toiveissa ja mielen päällä muhinut ajatus otti siis pikapikaa tulta alleen. Nyt vielä muutama virallinen kauppakirja ja niin saa jäädä Hervanta historiaan. Itselleni jo toistamiseen -  Tasan kuusi vuotta sitten kun vannoin, että tänne ei tänne ei enää palata, mutta minkäs sitä luonteelleen voi kun, piti rakastua Teekkariin <3.

Tästä tulee varmasti erikoisin muutto miesmuistiin. Olen siippaisten sisaruksista se loogisempi, joten aloitin suunnittelun hyvissä ajoin. Ajattelin printata A4-lappuja, joissa suurinpiirtein tarkkaan lukee, mitä missäkin laatikossa on ja mihin se viedään. (Luulen kyllä, että tulostelu unohtuu) Vaihtoehtoja loppusijoituspaikalle on kaksi. Joko mukaan tai säilöön. Kuten sanoin, asiat etenivät vähän turhankin haipakkaan ja hetken jo näytti siltä, että meistä tulee kesäkuun ajaksi kierolaisia. Siippaisilla on kuitenkin sen verran aina tuuria matkassa, että asioilla on lopulta aina tapana järjestyä ja saatiin kuukaudeksi väliaikaratkaisu, joka on kaikin puolin niin järkevä kun tässä tilanteessa vaan voi olla.  Eli tavarat loppusijoituspaikkaan ja välttämättömyystarvikkeet kainaloon ja väliaikakämppään patjamajoitukseen :).

Tästä tulee niin jännä kesä! Vai mitä tuumaa Elma?
"Muistaaka pakata myös minut!"Ihanaa sunnuntaita, Äitienpäivää ja Pikkusiskon nimipäivää!

Ps. Kurkkasin salaa jo pakastimeen, näyttäs löytyvän suurta nimpparisuosikkiani, Aino-jäätelöä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti