lauantai 16. toukokuuta 2015

Siippaistelijan parhaat muuttovinkit

Ei auta lumihangessa makoilu, jos lumi on jo sulanut, kuulu vanha tottijärveläinen sananlasku.
Muutto häämöttää edessä kahden viikon päästä ja mitä on Pikkusisko tehnyt muuton eteen? Paljonkin ja näillä vinkeillä sinäkin onnistut äkkimuutossa.

1. Heti kun muuttopäivä on tiedossa, varaa muuttoauto. (Lue: Passitin Teekkarin varaamaan) 
 
2. Organisoi muuttopäivä niin, että samana päivänä on sukujuhlat (esim serkun lakkiaiset). Näin varmistat, että iskä on samaan aikaan kaupungissa. (Lue: Muut sukulaiset eivät tunne velvoitepakkoa, kun on oikeastikin parempaa tekemistä)

3. Varaa muuttoauto kuitenkin niin, että ennätät myös itse käydä tankkaamassa energiaa kakkukahveilla. (Lue: Muita kun myöhäinen ilta-ajankohta ei ollut enää vapaana)

4. Täytä kalenterista viimeinen viikko ennen muuttoa aamustailtaanmenoilla, joten pakkaaminen tulee varmasti aloitettua ajoissa. (Lue: Näinköhän tässä ehtii serkun juhliin....)

5. Aloita pakkaaminen ajoissa. (Lue: Elä kuukausi pahvilaatikoiden keskellä)

6. Myy rahanarvoinen tavara FB-kirpputorilla. (Lue: Hamstraa samalla vastaavat keot tavaraa omiin nurkkiin muuton loppuvastukseksi). 

7. Aloita pakkaaminen hankalimmista esineistä, joiden suojaaminen vaatii hurjasti kärsivällisyyttä, kuten viinilaseista. (Lue: Unohda, että halusit kippistää viinilasillisessa jotaikin elämänne saavutuksia tulevien kahden viikon aikana). 

Viinilasien kanssa saa olla tarkkana. Patakintaista saat ihanan pehmeän pesän saksalaisille Schott Zwiesel laseille, joiden tarrat ovat valitettavasti päässeet pesukoneessa hukkumaan. 

Näin pitkällä ollaan ja meikä on ihan poikki, kuten kuvasta näkyy.
Taustalla olevat laatikot ovat edelleen tyhjiä.Leppoisia muuttovalmisteluita myös muille kodinvaihtajille!

Toivottelee, Pikkusisko Siippainen


2 kommenttia:

  1. Sinä oot kyllä ammattilainen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Anonyymi, siltä tässä välillä ihan itestäkin tuntuu :D

    VastaaPoista