tiistai 26. toukokuuta 2015

Riisikylpy pelasti Siippaistelun tuhoilta

Applen valmistama IPod-shuffle on Isoveljen mielestä maailman paras mp3-soitin. Gigatavun versioon mahtuu musiikkia vain muutama tunti. Eli sen verran kun oikeasti haluat kuunnella.  Vekottimella ei pääse internettiin, joten voit keskittyä musiikkiin ja urheiluun.

Soitin on varsin pieni. Niin pieni, että se menee treenivaatteiden taskussa helposti pesukoneeseen. Onneksi soittimessa on vähän osia ja reikiä, jonka ansiosta se saattaa selvitä kylvystä, eikä tuhoudu täydellisesti.Jos olet Siippaistellut soittimesi pesukoneeseen, niin älä missään nimessä yritä avata laitetta itse. Todennäköisesti kokoat sen väärin. Esimerkiksi niin että On/Off kytkimen merkit menevät väärinpäin.
Jos sinulla on märkä soitin, voit kokeilla onneasi myös riisikylvyssä.
 Vanhan intialaisen it-tuen mukaan riisi imee kosteuden mikrosiruista.

Oikeasti parhaat ohjeet kastuneen soittimen korjaamiseen saat täältä. Näillä vinkeillä Isovelikin sai omansa korjattua. Kuivaukseen meni aikaa yhden yön verran. Illalla linkous, aamulla musiikin sinkous.

1 kommentti:

  1. Loistavia postauksia, naureskelen täällä itsekseni! Vastasin muuten vihdoin ja viimein sinun nahkaisen pallin/"möhkäleen" kyselyihin. Vähän liian kauan meni vastaamiseen... anteeksi!

    VastaaPoista