tiistai 1. joulukuuta 2015

Luukku 1. Ensimmäinen askel kohti täydellistä maalaisjoulua

Täydellinen maalaisjoulu. Sellaisesta ei ole kaupungissa ikänsä asunut pikkusisko osannut edes haaveilla. Heinäkuun ensimmäisenä päivänä, astellessa pitkin pellonreunaa ajatus kirkastui kuin auringonsäde Mondeon konepellillä. Tänä jouluna en liikahda kotoa mihinkään. Koska ei ole pakko.

Syksyllä sain isoveljen remmiin mukaan. Tänä jouluna kinkku käristetään leivinuunissa ja jouluvirret veisataan Tottijärven tunnelmallisessa olkihimmelen koristellussa kirkossa.

Siippaistia Joulukalenteri vie sinut askel askeleelta kohti täydellisen tunnelmallista maalaisjoulua. Luukkujen takaa paljastuu unelmia, toiveita, kommelluksia, kokkailuja, selviytysmivinkkejä, inspiraatiota, pettymyksiä ja hullunkurisia ajatuksia. Tarvotaan yhdessä kohti joulua!

1. Luukun takaa paljastuu pakkomielle adventtikyntelikköön, jota pikkusisko ei ole koskaan omistanut. Joku korkeampi voima kesällä kirppaireita kierrellessäni sanoi, että ostapa nämä purkit kuin halvalla saa. Ostin ja koko syksyn olen niitä vaatekaapissa ihmetellyt -- että mitäs sitten näillä?

Sunnuntaiaamuna hetki oli koittanut. Vähän foliota ja simple like that - ajattelua. Elämäni tyylikkäin adventtikynttelikkö pääsi kodin mageimpaan paikkaan. Diplimiteekkarin meille innovoimalle ikkunalaudalle keittiötason ylle.
Innokasta Joulun aikaa!!!

T. Pikkusisko Siippainen 

2 kommenttia: