perjantai 2. joulukuuta 2016

Luukku 2: Oivallus on Oikotie Onneen

Oikotie onneen on FB-kirppis. Pikkusisko on monta kertaa täälläkin hehkuttanut, mitä kaikkia seikkailuja se onkaan saanut elämässäni aikaan. Muistatteko esim kadonneet rahakuoren, jossa oli jemmassa kaikki FB-kirppikseltä saadut rahat 2 vuotta sitten? Tässä linkki muistin virkistykseksi.

Tämän vuoden paras joulusiivousoivallus liittyy siis mihinkä muuhunkaan, kun FB-kirppismaailmaan. Tottijärveläisenä reviirini on laajentunut myös lukuisiin Nokian kirppisryhmiin ja kylläpähän se niin on, että mitä laajempi liidikanta, sen taatumi kauppa.

Meidän taannoisesta keittiöremontista jäi ylimääräiseksi tällainen tosi kätevä, kaunis ja monipuolinen vetolaatikosto.  Viimeisen vuoden ajan se palveli vuodevaatteiden säilytysratkaisuna, mutta kun vihdoin saatiin tänä syksynä kodinhoitohuoneenkin remontti valmiiksi, sai kaappi siirtyä takapihan terassille odottamaan auvoisempia aikoja, eli Jättitorven tilallisten Uuden Vuoden kokkoa.Halusin laatikoston kuitenkin pois jaloista jo ennen joulua. Eihän sitä tiedä, vaikka pukki koputtelisi tänä vuonna terassin puolella, niin toki siistiä olla pitää sielläkin! Ja toisaalta, jos tälle oli meilläkin käyttöä, niin ihan varmasti myös jollekulle muulle!

Latasin kuvan kirppisryhmään ja 48 tunnin jälkeen kaappi oli poistunut pihasta. Meni kattilakaapiksi juuri omaan kotiin muuttaneelle nuorelle neidille. Kaikki hyötyi - vain Diplomiteekkari jäi monttu auki tuijottamaan perävaloja - oiskohan sitä sittenkin voinut hyödyntää jotenkin autotallissa!

Nyt viikonlopun viettoon - Jättitorvella laitetaan sauna lämpimäksi, syödään Kulta Grillin pizzaa ja kebabia ja haetaan takapihalta ehkä minijoulukuusi. 

Huomenna vuorossa Isoveikan pettymyksiä tai oivalluksia! 

Terkuin, Pikkusisko 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti