torstai 8. joulukuuta 2016

Luukku 8: Sitkun

Jättitorvella on eletty viimeiset... ainakin puoli vuotta sitkun-elämää. 

Sitkun auto on katsastettu:

 1. Diplomiteekkari menee parturiin. Hiusmalli alkaa olla jo niin rastoittunut, että ei meinaa aamulla erottaa nukkuuko viereisellä tyynyllä mies vai koira (kerran luulin klo 03 yöllä mieheksi ja hätäännyin, kun autotallista kuului ääniä. Vieressä oli koira, ja mies olikin turvassa tallissa.) 

2. Mennään Nokian Edenin ulkoaltaaseen polskuttelemaan (Tästä haaveilu alkoi kun ihanat Nina ja Ville toivat tuparilahjaksi sinne lahjakortin. Olivat kaukaa viisaita ja onneksi lahjakortin voimassaoloaika on 24 kk - kyllä Ville tietää automiehen metkut)

3. Mennään Saludiin syömään. Sinnekin lahjakortti. Luvattiin antajalle ollaan ihan julkisesti hiljaa, miksi se saatiin. XD

4. Eletään sosiaalista elämää ja mennään esim. Heikin ja Lauran kanssa laavulle paistamaan makkaraa. (Ehdottakaan päiviä, meitsi on aina valmis ja nyt on tuo toinenkin)

5. Hävitetään Diplomiteekkarin kallisarvoinen puutarhakoriste eli Bemarin raato etupihan paraatipaikalta. Sen alta ei ole haravoitu lehtiä ei keväällä eikä syksyllä ja nurmikkokin sen alla on varmasti jo kuollut vaikka muualla se jo viheriö. 

6. Voidaan suunnitella, mitä tehdään jouluna!!!!!!!!! No ällös miekkonen huoli, kyllä mulla on suunnitelmat ollut jo valmiina puoli vuotta, mutta nyt niistä voidaan puhua, kun varmistui, että tässä talossa voidaan viettää joulua kun autokin kerta valmistui. 

Tänään on siis melkoinen juhlapäivä. Paitsi että mummi täyttää 88 vuotta ja Diplomiteekkari 29 vuotta ja Sibbe-setääkin juhlitaan, samoin kuin neitseellisen sikiämisen päivää, niin tänään juhlitaan myös armollista katsastusmiestä, joka antoi leiman syksystä 2015 Virroilta haettuun "ihan vaan käyttöauto" -projektiin. 

Tää hymy, se ei hyydy! 

ps. Kesähellehuuruissa Diplomiteekkari lupasi vielä tämän vuoden puolella viedä mut the autolla jätskille. Jes - sekin totetutuu! 

Sellainen joulunodotusoivallus tänään. Huomenna luvassa Pikkusiskon ja Isoveljen iloinen jälleennäkeminen Helsingin sykkeessää. Mitähän oivalluksia siellä syntyy! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti