torstai 8. joulukuuta 2016

Luukku 7: Teksti-tv:stä paljastui Isoveljen kaksoisolento

Isoveljellä on tarkat aamurutiinit. Ensin avataan suklaakalenteri. Sitten avataan puhelimella teksti-tv:n sivu 235, josta näkee, miten suomalaiset ovat ahkeroineet NHL-kaukalossa. On aina hienoa kun Patrik Laine on skorannut. Kuin olisi joulupaketin saanut.

Isoveli rakastaa teksti-tv:tä. Siellä on nopeaa ja luotettavaa uutisointia ilman klikkiotsikoita ja mainoksia. Teksti-tv:stä on helppo seurata jopa suomalaisia shakkitilastoja tai jääkiekon Suomi-sarjaa, jossa pelaa Joensuun Kiekkokopla.

Vuodesta 1981 Suomessa pyörinyttä teksti-tv:tä pidetään visuaalisesti yksinkertaisena. Mitä se onkin. Ja mikä on hyvä asia. Taitavat nörtit ovat kuitenkin luoneet alkeellisella grafiikalla sangen räjähtäviä väriloistoja.ps. Aika erikoista, että tämä on joulukalenterin luukku numero 7. Mutta kuvassa on teksti-tv:n joulukalenterin luukku 8. Onko Isoveli käynyt kurkistamassa luukkuja salaa etukäteen?

ps2. Isoveljellä ei ole oikeasti suklaakalenteria. Mutta Saimilta ostettu pihtiputaalaisten partiolaisten joulukalenteri on. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti