lauantai 20. joulukuuta 2014

Luukku 20: Kuka siivoaa Selänteellä?

Seiska-lehti on kuulunut Isoveljen jouluperinteisiin useamman vuoden ajan. Lehdellä on näppärä hutkia talon yläkertaan ilmestyviä joulukärpäsiä.Seiskan muhkea joulunumero tarjoaa myös muuta siivouspinspiraatiota. Lehdessä esitellään Teemu Selänteen isoa Anaheimin kartanoa. Kuvissa koti näyttää siistiltä, vaikka talossa asuu lapsia ja hevosia. Kuka siellä siivoaa?


A) Teemu siivoaa, koska lätkämailan kanssa huitominen on ollut hyvää treeniä moppausta varten.
Teukka tunnetaan Kalifornian siivous-scenessä nimellä Mr. Muscle.

B) Sirpa-vaimo siivoaa, koska lätkävaimolla ei ole iltapäivisin muuta tekemistä, ja Teemu olisi kuitenkin huono siivooja. Aamuisin Sirpa käy ostamassa uusia timantein koristeltuja siivousvälineitä.

C) Paikallisten latinojen 4H-yhdistys siivoaa. Se on halpa tapa pitää koti puhtaana, koska Teemu on tienannut urallaan ainoastaan 60 miljoonaa. Eurojackpotissakin on mahdollisuus samanlaisiin potteihin kertarysäyksellä.  Seiskassa Teemu esittelee myös pihviravintolaansa, jossa on 70 työntekijää. Teemu paljastaa, että tuollainen armeija onnistuu, koska tuntipalkat ovat niin matalia.

D) Seiskan toimittajat siivoavat.  Se on vähintä, millä urkkimisen toisen ihmisen kotiin voit hyvittää.

Hyvää joulua Teemulle ja Selänteen perheelle! t: Maailman Parhaat Teemufanit eli Isoveli ja Pikkusisko!


ps. Sisäpiiritietoa tarjolla! Hans Välimäki vieraili pari vuotta sitten Teemu kotona. Hansin Matkassa -ohjelmassa näkyi, kuinka törkeässä kunnossa Selänteen perheen uuni oli. Tekisi mieli käydä siivoamassa se.

2 kommenttia:

  1. Pitäiskö teidän lähettää Teemulle fanipostin kautta tämän joulukalenterin osoite? Siivosi siellä kuka vaan, niin voi ottaa oppia :)!

    VastaaPoista
  2. Voisiko tuo selänteellä siivoamisen tulkita, että selkähiessä puhdistelee paikkoja.
    (selän tee = selkähiki)...anteeksi, tässä on jo niin puhki vuoden touhuista, että jutut tulevat todella huonoiksi.
    t."tätiSiippainen"

    VastaaPoista