perjantai 5. joulukuuta 2014

Luukku 5: Tylsimmät siivoukset TOP 5

Aamulehti uutisoi eilen (4.12) Suomen tylsimmistä asioista.  Kyselytutkimuksen mukaan Top 10 tylsimmät asiat listalta löytyy mm.tylsin ruoka ( avocadopasta) ja tylsin ravintolaketju (ABC ja McDonalds). Jepjep, sanoo tylsääkin tylsempi Siippainen, joka kokkaa avocadopastaa useammin kuin makaronilaatikkoa ja tauottaa ajomatkansa ABC:n mukaan (tosin pikkusisko päätyy mieluummin aina tukemaan tien toisella puolella olevaa Severi Suhosta, jos huoltamolla täytyy käyttää muitakin palveluita kuin vessanpönttöä).

Top 10 oli toki kattava, mutta Siippainen rankkaisi kyllä siivouksen sinne huipputylsien juttujen pariin. Sen kunniaksi joulusiivouksen top femma!

Onnellisen possun kinkkua Urjalasta. Onnellinen possu ei paljon siivouksesta murehdi,
mutta toivoo sentään jouluksi puhtaita pahnoja.


Tylsimmät Joulusiivoukset Top 5


1. Saunan siivous. Sauna voisi puhdistua siinä samalla, kun siellä saunotaan. Jos haisee pahalle, lisää tuoksutippoja.
2. Ikkunoiden pesu. Jouluna ei kuitenkaan paista aurinko, joten ei kannata.
3. Facebookin kaverisiivous. Tylsää, jos olla enää frenkkui.
4. Joululahjapapereiden siivous. Kuuluu muuten sekajätteeseen!
5. Uunin pesu. Menee varmasti joulukinkunpaistosta ihan mähmään, joten siivoa vasta joulun jälkeen.

Arvomme Joulukalenteriin kommenttinsa jättäneiden kesken siippaismaisen jänniä yllätyksiä. Kerro, mikä on sinun tylsyysmittarin mukaan haukotuttavin siivousjuttu. 


6 kommenttia:

 1. Minusta tylsintä on liikaa lunta sisäisesti nauttineen koiran parhaalle matolle tekemän lammikon siivoaminen! Ehkä vähän myös epämääräisten roinakasojen raivaaminen pöydiltä.

  P.S. Silloin, kun vielä matkustin Jkl-Jns-väliä, söin Severi Suhosessa aina Rekka-Pekka -nimisen sämpylän! Eipä saa ABC:ltä sellaisia.

  VastaaPoista
 2. Jossu, oot niin oikeassa! Koiranpentukuumeisena koitan aina muistuttaa itseäni noista lammikoista... nyt kun niistyä 99,9 % varmuudella on päästy eroon (kunnes vanhuus iskee?) . Myös roinakasat on tympeitä. Miten kaikille tavaroille muka voi olla oikea paikka?

  VastaaPoista
 3. Ei tää edes taida olla vanhuuden juttu, vaan Tessun oma pakkomielle, lapinkoiran suuri rakkaus lumeen kaikilla tavoilla (tai no, onhan Tessu ollut virallisesti seniori jo yli puolet elämästään, kun senioriksi muka tullaan 7-vuotiaana :D). Aina se varsinkin alkutalvesta syö iiiiihanaa lunta niin paljon, että kerran-pari pitää ainakin kusasta sisälle. Pari viime vuotta on ollut hankalampia, kun kuuroa koiraa on vaikea edes kieltää ottamasta lumipalloja, eikä koko ajan jaksais nykiäkään tai kaivella lunta suusta!

  Oon aatellut, että jatkossa jokaisen roinakasan paikka vois olla roskiksessa. Ei kai niitä aipais, kun ei edes muista mitä kasoissa on?

  VastaaPoista
 4. Sähköpostilaatikon siivoaminen on työlästä...aina jää lueskelemaan vanhoja viestejä eikä koskaan saa hommaa hoidetuksi. Lopulta kovalevyn kaatuminen hoitaa asian eikä sitten mitään vanhoja tekstejä jää muistelemaan. t. tätiSiippainen

  VastaaPoista
 5. TätiSiippainen puhuu asiaa!

  VastaaPoista
 6. Siivoamiseen kuuluu kierrätys. Joululahjapapereiden siivousta voi helpottaa käyttämällä esim sanomalehteä lahjapaperina, jota kierrättämällä vähemmän tavaraa joutuu roskapöntön uumeniin. Lisää ekologisia vinkkejä täällä:
  http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/254003-nain-paketoit-joululahjat-ekologisesti

  VastaaPoista