lauantai 19. joulukuuta 2015

Luukku 19: Täydellinen Täyteläinen Maalaisjoululoman Resepti.

Huhhuh, maailma on valmis tältä erää, ja Jättitorven tilalla on aika vetää rötväverkkarit jalkaan seuraavaksi melkein kolmeksi viikoksi. Wau! Kylläpähän se niin on, että joulurauha syntyy siitä, että työsähköposti pysyy kiinni ja aivot saa rauhassa löystyä kanelin ja riisipuurin tuoksussa. Kun pikkuisen hölläilee, jaksaa tammikuussa keksiä työkamuille jäyniä ja inspiroida itseään kaikin puolin uusiin ulottuvuuksiin.

Hölläily ei meillä tarkoita pelkästään sohvan pohjalla suklaakonvehtien ahtamista Salkkaritmaratonin parissa vaan myös kaikenlaista muunlaista leppoisaa itsensä toteuttamista. Esimerkiksi sitä, että on aikaa käydä valoisan aikaan lenkillä. Tai siitä, että keittiön kattoon saadaan ehkä vuosisadan designin DIY-lamppu. Tai sitä, että testataan, onko Setä-Siippaisen omenaviinistä mahdollista tehdä maistuvaa glögiä. Tai sitä, että sisustetaan talon päädyssä olevasta yksiöstä jouluinen lemmenpesä Isoveli-Siippaiselle ja Vaimo-Siippaiselle.
Sisustusinspiraatiota Lemmenpesän rakentamiseen kohteessta Ravinteli Porka and More. #vessaselfie 

Huomenna starttaa vuosisadan täydellisin Maalaisjoulu kun Perhe-Siippainen Pihtiputtaalta saapuu meitä viihdyttämään koko jouluviikoksi!  To Do -listalta löytyvät ehdottomasti seuraava asia - Love Actually -elokuvan fiilistely <3.

Ruoka oli niin hyvää, että ei ennättänyt päätyä valokuviin.
Eilen sanottiin goodbyet parille huikeimmista työkamuista heidän siirtyessä "uusien haasteiden pariin". Sopeutettiin mahoja kinkkukauteen Pork and More Ravintelissa. Alkupalaksi tilaamani Apple Pork oli niin hyvää, että maha ei enää suostunut  täysillä vastaanottamaan pääruuan minihamppareita. Inkivääriolut on nam ja minusta tuntui, että nyt on loma!


Eka loma-aamu ja Aamulehden haku.
Parasta aamuissa on se hetki, kun huomaa, että ei olekaan enää pimeää. 

Huomenna sytytetään neljäs adventtikynttilä, ja maanantaina kerron teille tarinan siitä, miten possu sai siivet. 

- @Pikkusiskosii-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti