keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Luukku 23: Happy Family Time


Tottijärven Täydellinen Jättijoulu sai eilen tunnelmallisen alkusysäyksen erilaisten Siippaisten rynnistäessä sankoin joukoin paikalle kippistelemään Setä-Siippaisen kotiviiniglögillä. Meillä on niin mukavaa, että päätettiin tehdä pikkujouluista perinne. Jotta muistaisimme, mitä perinteeseen kuuluu, listasin ne tähän muistilistaksi ensi vuodelle.

Pikku-Siippaisen sanoin, tälle pipariukolle on tapahtunut AIVOKARKAUS!


1) Lupaa vieraille herkullista glögiä, resepti on tässä:
Keitä kattilassa omenasiideriä (6 dl), sokeria ja glögimausteita. Viimeistele litralla sedän vuosikertaomenaviiniä. Tarjoile rusinoiden ja manteleiden kanssa. Viereisessä kattilassa on hyvä olla muodon vuoksi perinteisempää versiota, mutta ymmärrätte varmaan, että se jäi tässä touhussa ihan kakkoseksi.  

2) Saa aamulla karjalanpiirakkainspiraatio ja rypytä vadillinen rapsakkakuorisia ruispiiraita. Tarjoile munavoin kera. Resepti löytyy googlettelemalla karjalanpiirakka.  
Piirroita.
 3) Laita tarjoille kaikkea muuta kivaa ja helppoa, inspiraatiota löytyy erityisesti luottoruokabloggaajalta Tiinalta, Fannin & Kanelin maailmasta . Tällä kertaa pöytään päätyivät viikunaiset crostinit. 
Viikunaiset crostinit.

4) Järjestä pientä ohjelmaa, kuten Isoveljen Gradun luovutus Täti-Siippaiselle, joulupussukka-arvonta ja noloin nutturatarinakilpailu (Lähes kaikki suvun naiset ovat harrastaneet lapsena balettia - nyt ymmärrän, miksi mulla oli pienenä lyhyeksi kynitty pottakampaus). 

5) Ilta huipennetaan sukuselfiellä. Onnea on suku, joka mahtuu yhteen selfieseen.

Asettautumista sukuselfieen.KREISIKIVAA JOULUA! RAKASTAKAA LÄHIMMÄISIÄNNE <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti